Klar for, Norsk Siberian Huskyklubb vintersamling på Syningen

Vi er påmeldt til vintersamlingen på Syningen, gleder oss utrolig mye.

Foto: Terje Dietrichson
Foto: Terje Dietrichson

Helgen 28-30. november 2014 er booket. De minste rommene er prioritert for småbarnsfamilier. Alle bidrar med ingredienser til felles måltider, suppe fredag, pasta lørdagen. Leie for hele hytta inklusive vask er kr 9500, og avbestillingsfrist EN uke før.

Påmelding og betaling
Bindende påmelding sendes på mail til Stine Oppegaard på stine@nfi.no eller 908 59 638 innen 10.11.14. Bekreftelse av arrangement på facebooksiden gjelder IKKE som påmelding.

Det koster kr 440,- pr person for hele helgen, inklusive sluttrenhold (barn under 16 år betaler 1/2 pris, og barn som ikke trenger egen seng går gratis). Personer som ikke er medlemmer av klubben betaler kr 540 for helgen. Og de som ordner seg annet bosted, men bruker hytta til sosialt samvær, måltider mm, betaler kr 50 som et bidrag til vask. Medlemmer har førsteprioritet dersom det skulle bli (for) fullt, under forutsetning av at beløpet er betalt inn til klubbkontoen 0530 23 47060 innen 12.11.14. (dersom arrangementet skulle bli avlyst pga manglende snø, vil alle få tilbake sine innbetalinger).

http://www.siberian-husky.net/data/uploads/invitasjoner/invitasjon-til-syningen-2014.pdf

Påmeldte
Påmeldte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s