Minneside for Run Roy`s Make Me Proud Zippo – Drept av Run Roy`s kennel på Hamar.

Dette er en minneside for Zippo Jackson

( f. 22.10.2016 – d.10.10.2017 )

Zippo var min kjære Lord Jack Jegerson sin førstefødte sønn og var et samarbeid mellom Team Lord&Lady og Run Roy`s Kennel på Hamar.  Jeg rakk aldri å bli kjent med Zippo, men han hadde alltid en plass her hos oss om noe skulle skje.  

I september 2017 tok Run Roys sin innehavere Roy Arne Tømmerås og Mari Schjelderup Tømmerås å drepte den 12 måneder gamle valpen fordi han manglet en testikkel og da ikke var aktuell for videre avel. Zippo var ellers frisk og rask og han hadde alle muligheter til å bli en flott og høyt elsket trekk-og familiehund.

Vi hadde en avtale med kennelen om at ingen valper skulle avlives om de ikke ble solgt eller kunne brukes videre i avel. Jeg tok også på meg ansvaret for returer og omplasseringer av avkom etter Jack om det skulle oppstå en situasjon. Dette var en soleklar forutsetning for at de kunne få bruke Jack og jeg gjorde denne avtalen fordi jeg veit at kennelen har som prinsipp at de ikke tar tilbake valper.

Vi fordømmer handlingen på det sterkeste!

40161553_1950142361945382_3694556246980952064_n.jpg
Dette er meldingen sendt av Roy Arne hos Run Roys kennel på Hamar.
Dette er meldingen sendt av Mari hos Run Roys kennel på Hamar. Avkommene etter Jack avles fremdeles på til tross for at genet er ressesivt og både tisper og hannhunder må være bærerer. Avkommene kan også være bærere.

Vi tenker ofte på deg Zippo og det livet du kunne hatt. Jeg tenker på dine poter på kram snø, din første jakt etter jordmusen eller din kropp i armkroken her i sofaen.  Det gnager i meg at jeg aldri skulle inngått noe samarbeid med Run Roy`s Kennel.   Hadde jeg ikke gjort det ville du levd i dag…

Jeg gjorde en grov feil som Zippo måtte ta konsekvensene av.  Jeg vil aldri gjøre et slikt samarbeid igjen med mindre jeg er hundre prosent trygg på de menneskene vi skal samarbeidet med. Du lærte meg en lekse jeg godt kunne vært foruten. Men som jeg aldri vil glemme. Jeg burde ha hørt på alle advarslene…

Fra dypet av mitt hjerte, beklager Zippo.

Jeg har jo hørt rykter om kennelen lenge og har trodd det er misunnelse og irritasjon over Roy Arne sin busete oppførsel. Jeg har forsvart kennelen og stått i dritten av lojalitet for oppdretteren av Misha. Det minste jeg nå kan gjøre er å fortelle verden om Zippo sitt korte liv, der han ble usatt for en utrolig kynismen om penger i kassa og latskapen ved å ikke ta ansvar for hundene man bringer inn i denne verden.

Tenk igjennom når du velger oppdretter hvordan de behandler sine hunder på kennelen. Er det greit å ta livet av hunder som ikke lenger skal eller kan gå videre i avel? Når man kjøper hunder fra slike oppdrettere er man med på å finansiere den videre praksisen — Jeger Bjørnson

Vi i Team Lord&Lady lyser fred over ditt vakre minne! 

Jeg håper du står å venter på meg på «Rainbow Bridge».  Jeg vil iallefall se etter deg og du skal få din rettmessige  plass ved min side, sammen med resten av flokken til evig tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s