Lady Lyanna Mishadottir

Lady Lyanna er en siberian husky på 2,5 år og hun er kullsøsteren til Vita og Moste. Hun har også Misha og Ask som far. Lyanna har et ekstremt rolig og behagelig temperament. Hun omgås alle store som små og hun har blitt bruks som besøkshund på institusjon. Lyanna er sin mors høyre labb og de to er et enestående radarpar. Lyanna går godt overens med alle i flokken, men har et noe anstrengt forhold til sin søster Vita.


Lyanna går i læra som lederhund og har et veldig godt fokus. Hun arbeider godt i selen og er veldig god på kommandoer. Lyanna er kort og kompakt, noe som gir litt lavere travhastighet en sin søster Vita. Men det hun ikke har i tempo har hun i hodet. Hun er en svært intelligent frøken som veit hva hun er skapt for å gjøre.


Lyanna er også en sta og egenrådig tispe, men hun velger sine slag med kløkt og når hun har bestemt seg for noe krever det sin mann for å få henne på andre tanker. Lyanna har spist godt som unghund, men i den senere tid har hun spist mindre. Jeg håper dette vil ta seg opp. Hun har særdeles god pels og gode poter.