Lord Sam Moste Mishason

Lord Sam Moste er en siberian husky fra eget oppdrett og er etter Lady Misha og Ask fra Horst Mair. Ask har Horst selv brukt til et kull og fått anbefalt å bruke av Karsten Grønås grunnet svært gode bevegelser. Ask er kullbroren til Arris og Frekke så du kan lese mer om linjene i deres beskrivelse.


Moste er i skrivende stund blitt 2,5 år og skal begynne sin andre sesong som sledehund her hos oss. Moste er en bestemt herremann med et utrolig godt lynne. Han er sosial og tilstede, men krever ingen stor plass i flokken. Det er nok også derfor han har stor respekt hos hannhundene i flokken. Moste har tatt Qanikk i lære som wheeler og point og de to har en utrolig god kjemi. Dette pappa-ansvaret tok Moste allerede når Qanikken var valp og deres forhold spirer dag for dag. Denne sesongen skal han få prøve seg mer i led.


Moste jobber svært godt i selen og er sterk som en okse. Han har lette og naturlige bevegelser og han er fokusert på arbeidsoppgavene sine. Det er aldri noe tull i spannet og han leder Qanikk med et godt eksempel. Moste har god matlyst, god pels og gode poter. Moste er langbeint og er nok litt over standarden for siberian husky.